+ 45 27 42 36 49 mail@netistorm.dk

Trivsel og velvære

på arbejde

Kombiner ergonomi med fokus på
trivsel og velvære.
Vi tilbyder flere forksningsbaserede tilgange.

Hvad er I mest til?

Mindfulness

Vi kender det alle; tankerne kører i ring eller skaber unødvendig stress med bekymringer eller selvkritik. Mindfulness minder os om hvilken kraft der er i bevidst nærvær - i alle situationer. Utallige undersøgelser bekræfter, at regelmæssig praksis af mindfulness øvelser over tid er effektiv mod bl.a stress - også i erhvervslivet. Det er ikke et mirakelkur og kan ikke stå alene hvis der er stress på arbejdspladsen. Men det er en fremragende metode til personlig stresshåndtering, til at øge koncentrationsevne og generelt velvære.

 

Heartfulness

Heartfulness består af meditationer og øvelser, som har fokus på hjertet. forskning viser, at vores hjerte har sin egen bevidsthed, ligesom hjernen har sin. Ved at fx. rette vores opmærksomhed i hjerte området, trække vejret igennem hjertet og at tænke på nogen vi holder af kan vi hurtigt og enkelt regulere vores nervesystem og skabe mere ro og velvære midt i arbejdsdagen. Desuden øger det vores evne til empati og venlighed i relationer.

Robusthed, Trivsel og Positiv psykologi

Hvad skal der til at medarbejderne trives på arbejde? Det har Positiv psykologi flere bud på. Hvis du troede, at positiv psykologi handler om at tænke positivt, så er det på tide, at få opdateret din viden om dette store felt. Positiv psykologi er nemlig forskningsbaseret viden om det velfungerende i individer, grupper og organisationer. Som videnskab er det i konstant bevægelse, og man nøjes ikke med at skabe teorier, men udvikler også  forskningsbaserede metoder til at øge bl.a. trivsel og på arbejde, resiliens og robusthed.

Mindfulness

Med over 25 års personlig praksis af meditation og 8 års undervisningserfaring i mindfulness kan Neti give jer velforankret undervisning i både teori og øvelser.

Heartfulness

Undervisningen i heartfulness tager udgangspunkt i

  • Forskningsbaseret viden om hjertebevidsthed, fx fra HeartMath
  • Projekt- og undervisererfaringer i hjertemeditation både på kurser og arbejdspladser
  • Over 10 års praksis af hjertemeditation hos bl.a. Madhurima Rigrtup

Positiv psykologi

Undervisningen i emner som robusthed, resiliens, styrker og empati tager udgangspunkt i den videnskabelige Masteruddannelse i Positiv psykologi på Aarhus Universitet. I lærer både teori og øvelser som fremmer trivsel på arbejde.

 

Ønsker i et foredrag, en workshop, et helt kursus eller en temadag?

Vi skræddersyr det helt efter jeres behov.